Algemene Voorwaarden


 1. De dienstverlener:

  Alle diensten worden verleend en aangeboden door Pure Beauty, gelegen op de Torhoutsesteenweg 156, 8400 Oostende.
  Ons BTW-nummer is BE0821 490 822.

 2. Toepassing:

  Elke reservatie is onderhevig aan deze algemene voorwaarden, met uitsluiting van alle andere of bijzondere voorwaarden van de klant, behoudens andersluidende schriftelijke overeenkomst.

 3. Reserveren:

  Elke reservatie wordt door de klant voor het volledige bedrag betaald op het moment dat de behandeling geboekt wordt.
  Dit in het salon gelegen op de Torhoutsesteenweg 156, 8400 te Oostende of online via ons online boekingssysteem: www.reservatie.pure-beauty.be.

 4. Annulaties:

  Elke klant heeft het recht om zijn of haar afspraak te annuleren en dit ten laatste 24 uur vóór aanvang van de gemaakte afspraak.
  Dit gebeurt enkel schriftelijk via sms (0491/08 74 97), via e-mail (purebeautyoostende@me.com) of via onze website (www.reservatie.pure-beauty.be).

  Enkel en alleen met schriftelijk tegenbericht van ons als dienstverlener of automatisch bericht via de website www.reservatie.pure-beauty.be dat uw annulatie goed ontvangen is, wordt het volledige bedrag van de behandeling terugbetaald binnen de 7 bankdagen.

  Indien de klant noch via het online boekingsysteem of schriftelijk 24 uur vóór aanvang van de afspraak annuleert via mail of sms, dan hebben wij als dienstverlener het recht om 20% van het totale bedrag in te houden als compensatie voor een “no show”.  De overige 80% van dat bedrag wordt binnen de 7 bankdagen teruggestort op de rekening van de klant.

  Enkel afspraken die in het schoonheidssalon gemaakt werden, cash betaald en onder een bedrag van 50,00 euro, kunnen cash terugbetaald worden. Indien het bedrag hoger is, wordt dit ook via een overschrijving overgemaakt op het bankrekeningnummer van de klant.

  Alle afspraken die betaald werden met bancontact, zowel gemaakt in het schoonheidssalon of online via het boekingssysteem, worden ook enkel en alleen terug vergoed d.m.v. een overschrijving binnen de 7 bankwerkdagen.

 5. Geschillen:

  Bij geschillen is enkel de handelsrechtbank van Oostende bevoegd.